PAVIO

De la vorbe la fapte.

Știm cu toții că faptele, nu vorbele, creează încredere. PAVIO este, înainte de toate, o afacere de familie, construită pe un model de business strategic. În ultimii 20 de ani am dezvoltat o afacere solidă, pornind de la distribuția de componente pentru manufacturarea tâmplăriei termoizolante, la producție și montajul acesteia.

VIZIUNE

Ne propunem să fim cel mai respectat brand

MISIUNE

Soluții, Inovație, Profesionalism

VALORI

Respect pentru viață și muncă

În acest proces, am învățat care sunt cele mai solicitate produse de tâmplărie, dar și cele mai performante. Lucrăm cu cei maimari producători de profile și accesorii, iar în timp, am selectat profile, accesorii, sisteme și soluții inovative, care se potrivesc cu viziunea noastră despre cum ar trebui să fie construcțiile viitorului. Valorificăm experiența tehnică acumulată în afacerea de distribuție a componentelor pentru tâmplăria termoizolantă, unde am învățat foarte mult despre nevoia clienților, tipurile de profile și calitatea lor, fluxurile de producție eficiente, dar și importanța realizării unui lanț complet – de la materia primă – la produsul finit – la montaj și client mulțumit.

PAVIO în cifre:

  • Hală de producție: 2.000 mp
  • Capacitate d eproducție: 4.000 de unități/lună
  • Parc auto propriu: 15 camionete de transport
  • Echipă proprie de montaj: 20 persoane

Capacitatea echipei noastre de a gestiona proiecte complexe a fost testată atât în șantiere noi cât și în proiecte de renovare. Ne implicăm din etapa de proiect și dezvoltare produse, alături de arhitecți și proiectanți, până la manufacturarea elementelor de tâmplărie inteligentă, transport în șantier și montaj – toate desfășurate după un calendar precis, respectând cerințele tehnice și bugetul alocat.

Astăzi, PAVIO este o companie solidă,  un integrator de proiecte și soluții în construcții și un partener de încredere.

La PAVIO, am dezvoltat o cultură organizațională solidă, bazată pe valori comune. Ca și în sportul de performanță, și  în afaceri este esențială determinarea, flexibilitatea și respectul pentru viață și muncă. De aceea, echipa noastră are o viziune, o misiune și un set de valori comune,  care ne motivează să ne atingem cu succes obiectivele.

VIZIUNE

Ne propunem să fim cel mai respectat brand, pentru constructori, arhitecți și clienți, prin utilizarea tehnologiei și sistemelor inovative, alături de servicii profesionale de montaj și servisare.

PAVIO va fi cel mai cunoscut integrator de proiecte în construcții: conexiunea dintre interior și exterior, ochii casei tale. Gestionăm cu responsabilitate fiecare etapă de lucru.

MISIUNE

Soluții pentru case sigure: ne pasă!. Suntem alături de clienții noștri, în fiecare zi și le garantăm siguranța, confortul termic și fonic.

Inovație: construim pentru viitor. Integrăm cele mai noi sisteme, soluții, profile și tehnologii de producție. Contribuim la construirea caselor viitorului.

Profesionalism. Investim în oameni – suntem o echipă de profesioniști apabilă să realizeze proiecte inovative.

VALORI

Respect pentru viață și muncă. Manifestăm respect și responsabilitate pentru angajați, clienți și parteneri. Suntem responsabili pentru viața și sănătatea clienților noștri și ne asumăm realizarea unor proiecte impecabile, de la producție la montaj.

Flexibilitate. Fiecare proiect este diferit. Avem o mentalitate flexibilă și generăm soluții pentru orice problemă. Dezvoltăm produse noi, în parteneriat cu arhitecți, constructori, proiectanți și designeri. Ascultăm nevoile clienților și ne bucurăm, mereu, de zâmbetul primit la final.

Determinare. Ne propunem obiective curajoase și găsim soluții pentru atingerea lor. Atragem colaboratori competenți, pentru proiecte de succes.

Ordine. Organizarea impecabilă, muncă susținută și respectul față de colegi, clienți și parteneri sunt valorile noastre de căpătâi.

CERTIFICARE INTERNAȚIONALĂ

Firma PAVIO este certificată ISO 9001:2008 pentru Managementul Calității în producția și comercializarea tâmplăriei PVC precum și după standardul 14001:2004 pentru Managementul Mediului.

Aceste certificări presupun implementarea unor proceduri de lucru atent gândite pentru optimizarea proceselor de lucru și pentru protejarea mediului în cadrul procesului de producție. De asemenea, lucrăm doar cu parteneri certificați ISO, o garanție suplimentară a angajamentelor față de clienții și partenerii noștri.

COMPETENȚE PAVIO

PAVIO este un integrator de proiecte în construcții – partener pe zona de producție și montaj pentru ferestre și uși. pentru a reuși să oferim cele mai bune produce și soluții tehnice, alături de montajul impecabil, respectăm standardele de calitate recunoscute la nivel european, în toate etapele proiectelor noastre.

Ferestre

Ferestrele PAVIO pot fi executate într-o varietate de forme, dimensiuni, culori, utilizând cele mai inovative sisteme de închidere, feronerii și accesorii, precum și automatizări specifice caselor viitorului.

Uși

La PAVIO, suntem conștienți că intrarea într-o clădire este ca o carte de vizită. Stilul, gusturile sau poziția socială, poziția companiei în piață, toate pot fi comunicate de aspectul exterior al clădirii, și în mod special de către ușa de intrare

Accesorii

Casele moderne sunt prevăzute, ca standard, cu sisteme de umbrire, protecție solară exterioară sau interioară și sisteme de protecție contra insectelor, controlate dinamic sau complet automatízate. Alege accesoriile potrivite pentru o viață mai frumoasă!

PAVIO

De la vorbe la fapte.
  • Producem tâmplărie premium

  • Livrăm proiecte impecabile

  • Producem, livrăm și montăm la timp!

Contactați-ne
0

FERESTRE ȘI UȘI MONTATE

0

Ani Experiența

0

CLIENȚI MULȚUMIȚI

PAVIO. DE LA VORBA LA FAPTE.

Colaboratori, clienți, furnizori – ce spun ei despre noi:
Caut mereu colaboratori cu care să pot implementa proiecte care utilizează tehnologie modernă și alături de care să realizez construcții impecabile – pentru asta am ales PAVIO și mă bucur de reușitele noastre.

Arh. Turcu Adrian

Arhitect
Lucrez cu echipa PAVIO de 3 ani, am mereu alături un partener care reacționează prompt și cu profesionalism la solicitările din cadrul proiectului.

Arh. Hanusz Cristian

Arhitect