TEHNICĂ DE UMBRIRE

Casele moderne sunt prevăzute, ca standard, cu sisteme de umbrire, protecție solară exterioară sau interioară și sisteme de protecție contra insectelor, controlate dinamic sau complet automatízate. Rulourile și storurile sunt sisteme inteligente care pot fi complet automatizate.

Utilizarea tehnicii de umbrire pentru clădiri reduce pătrunderea razelor solare cu 60-80% și menţine o răcoare plăcută în încăpere. Iarna permit  pătrunderea luminii şi a căldurii, respectiv economisirea energiei consumată pentru încălzire.

Şi iluminarea încăperii poate fi influenţată în mod optim, pentru o siestă sau pentru realizarea de prezentări.

Jaluzelele oferă o protecție suplimentară împotriva zgomotului exterior, care nu trebuie subestimată. Profilurile spumate de înaltă calitate și ecologice oferă cele mai bune proprietăți de izolare fonică pentru un somn deosebit de liniștit.

O casă este construită pentru generații. Investiția în rulouri de înaltă calitate contribuie la menținerea valorii proprietății, protejând interiorul și exteriorul ferestrei împotriva intemperiilor.

Un rulou închis oferă deja o protecție suplimentară eficientă împotriva intrușilor sau a privirilor nedorite.  În plus, în caz de incendiu, unitățile prevăzute cu baterii funcționează în cazul căderilor de tensiune, contribuind la evacuarea eficientă.

PAVIO este partenerul și distribuitorul firmelor germane Warema și Roma, cei mai mari producători de soluții de umbrire din Europa.

Caut mereu colaboratori cu care să pot implementa proiecte care utilizează tehnologie modernă și alături de care să realizez construcții impecabile – pentru asta am ales PAVIO și mă bucur de reușitele noastre.

Arh. Turcu Adrian

Arhitect
Lucrez cu echipa PAVIO de 3 ani, am mereu alături un partener care reacționează prompt și cu profesionalism la solicitările din cadrul proiectului.

Arh. Hanusz Cristian

Arhitect