Ferestrele PAVIO

Sistemele PAVIO pot fi executate într-o varietate de forme, dimensiuni, culori, utilizând cele mai inovative sisteme de închidere, feronerii și accesorii, precum și automatizări specifice caselor viitorului. Profilele sunt disponibile cu raze pe marginea vizibilă și, pentru cerințe arhitecturale speciale de asemenea, în optică unghiulară.Toate structurile de ferestre, tipurile de deschideri, inclusiv ferestrele înclinate, arcele rotunde, segmentate sau arcuite, pot fi executate în diferite modele de profile.Ferestrele PAVIO îndeplinesc cele mai importante cerințe funcționale și estetice, respectiv:

  • Materialele utilizate– tehnologia modernă permite, astăzi, realizarea unor ferestre inteligente și funcționale. Fie că alegi ferestre din lemn, plastic, aluminiu sau combinații ale acestor materiale – soluțiile individuale permit alegerea unor opțiuni atractive
  • Economie de energie și protecție la căldură. Studiile au arătat că aprox. 47% din energia unei case se pierde prin intermediul ferestrelor. Ferestrele moderne PAVIO permit reducerea cu 90% a pierderilor de căldură, odată cu utilizarea suprafețelor vitrate mari pentru atragerea căldurii în interior.
  • Protecție vara și iarna. Ferestrele PAVIO sunt construite pentru a preveni supraîncălzirea încăperilor, pe timp de vară, în timp ce iarna, suprafețele vitrate rețin căldura în interior, mai mult timp. În plus, ținem cont de încălzirea/ventilarea corespunzătoare a încăperilor și eliminarea punților termice, condiții esențiale pentru  evitarea formării condensului și a mucegaiului atât de dăunătoare pentru o viață de calitate.
  • Siguranță. Ferestrele și ușile sunt căile de acces în locuințele noastre. Stabilitatea și rezistența lor se măsoară în modul de fixare al sticlei în ramă, în finisajele de calitate și închiderile rezistente. Sticla utilizată după anul 2001 permite alegerea unor clase de siguranță ridicate. Din experiența PAVIO, montajul ferestrelor și al ușilor este determinant în asigurarea rezistenței la efracție. Respectarea unor condiții-cheie atât în etapa de execuție cât și în cea de montaj, sunt esențiale pentru garantarea siguranței tale.
  • Calitatea aerului. Formula secretă pentru  aer proaspăt în casa ta este ventilația – fie manuală ori automatizată. Ventilarea încăperilor cu fereastra închisă asigură necesarul de aer proaspăt, fără deschiderea ferestrei și previne dezvoltarea mucegaiului pentru creșterea calității vieții.
  • Automatizare. Ferestre  inteligente care se deschid la apăsarea unui buton – prin sistemele integrate în tâmplărie – cresc siguranța, confortul și eficiența energetică a casei tale. Ușa de la garaj se deschide la o apăsare de buton. De ce nu s-ar deschide și geamul?
  • Protecție la zgomot. Locuințeleși clădirile de birouri din mediul urban necesită instalarea unor bariere de protecție la zgomot, pentru a crește calitatea vieții la interior. Ferestrele soundproof utilizează sticla compozită, cu folii speciale de protecție așezate între straturi, alături de adăugarea unor straturi suplimentare de etanșare în procesul de producție. În plus, izolarea suplimentară la montaj, asigură protecția necesară în fața poluării fonice, o realitate în orașele suprapopulate. Indiferent de tipul de fereastră ales, instalarea rulourilor (exterioare sau încorporate), adaugă o  izolare fonică suplimentară, care contribuie la eliminarea zgomotului stradal .
  • Accesibilitate. Acordăm o atenție specială realizării unor ferestre și uși care să conțină sisteme performante de culisare ușor de utilizat și rezistente în timp, pentru case eficiente termic, accesibile copiilor sau persoanelor cu dizabilități.  Ferestrele PAVIO  încorporează mânere ușor de manevrat alături de șine de culisare silențioase  care se închid și se deschid  ușor. Mecanismele noastre sunt atent alese, pentru a asigura o manevrare ușoară, utilizând sisteme magnetice moderne care asigură închiderea perfectă și protecția 100% la frig sau vânt.
Caut mereu colaboratori cu care să pot implementa proiecte care utilizează tehnologie modernă și alături de care să realizez construcții impecabile – pentru asta am ales PAVIO și mă bucur de reușitele noastre.

Arh. Turcu Adrian

Arhitect
Lucrez cu echipa PAVIO de 3 ani, am mereu alături un partener care reacționează prompt și cu profesionalism la solicitările din cadrul proiectului.

Arh. Hanusz Cristian

Arhitect