Ușile PAVIO

La PAVIO, suntem conștienți că intrarea într-o clădire este ca o carte de vizită. Prima impresie contează  nu-i așa? Stilul, gusturile sau poziția socială, poziția companiei în piață, toate pot fi comunicate de aspectul exterior al clădirii, și în mod special de către ușa de intrare. La PAVIO, experiența ne permite să lucrăm cuo varietate de soluții și sisteme de uși – siguranță, design elegant, tehnologie, izolare termică și fonică, utilizare plăcută de durată – iată angajamentul nostru.

Ușile PAVIO îndeplinesc cele mai importante cerințe funcționale și estetice, respectiv:

  • Design. Alegerea ușii de intrare este o provocare, prin combinațiile de materiale, variantele de design și funcționalitățile permise de tehnologia modernă. Arhitecții pot alege o ușă din lemn, PVC, metal, sticlă sau o combinație de materiale. După alegerea materialului sau a combinațiilor dorite, se deschid opțiuni coloristice: ușa poate fi colorată, sablată, vopsită, înfoliată sau decorată cu un print digital.  Detalii contează: de aceea la PAVIO sunt disponibile diferite accesorii, mânere și accente decorative pentru uși, precum și posibilitatea de a adăuga sisteme de iluminat pe bază de LED, atât pentru ușă cât și pentru numărul imobilului sau alte detalii arhitecturale.
  • Izolare termică și fonică. Știm că ușile și ferestrele sunt principalele zone de transfer termic negativ. Ușile moderne te ajută să economisești energie, datorită structurii lor multistrat și a adâncimii de montaj de minim 7,5 cm. Componentele din aluminiu sau oțel, alături de profilele speciale care permit izolarea termică sunt dublate de spumă poliuretanică. La PAVIO este posibil să adaugi inserții din sticlă, panourile vitrate ale ușilor fiind prevăzute cu sticlă termo-izolantă pentru economisirea energiei termice.
  • Protecție împotriva efracției. Ușile PAVIO oferă protecție la una din provocările moderne, accesul neautorizat. Se pot alege instalarea unor  sisteme de închidere multi-punct, a încuietorilor cu cilindru de blocare anti-găurire sau acces controlat cu cititor de amprente, automatizarea încuietorilor și accesul cu telecomandă, sau alte soluții tehnice moderne. Ușile PAVIO pot fi configurate în funcție de nivelul de rezistență dorit (RC) pentru descurajarea intrării prin efracție.
  • Tehnologie modernă – acces facil pentru case sigure. Ușile moderne se bazează pe conceptul de accesibilitate, pe integrarea unor clanțe ușor de manevrat (mai ales de către copii sau vârstnici). Acestea trebuie să fie ușor accesibile, montate la o înălțime potrivită și  cu mecanisme silențioase. De asemenea, ușile PAVIO pot fi adaptate pentru a facilita accesul persoanelor cu dizabilități, în zona pragurilor.
Caut mereu colaboratori cu care să pot implementa proiecte care utilizează tehnologie modernă și alături de care să realizez construcții impecabile – pentru asta am ales PAVIO și mă bucur de reușitele noastre.

Arh. Turcu Adrian

Arhitect
Lucrez cu echipa PAVIO de 3 ani, am mereu alături un partener care reacționează prompt și cu profesionalism la solicitările din cadrul proiectului.

Arh. Hanusz Cristian

Arhitect