SOLUȚII TEHNICE PAVIO PENTRU CONSTRUCȚIILE VIITORULUI

Viața noastră este complexă. Dezvoltarea tehnologiei ne permite accesul la soluții pentru creșterea calității vieții și eliminarea stress-ului cotidian.

Automatizarea locuințelor este, deja, un standard al vieții moderne, iar noi la PAVIO suntem pregătiți să implementăm cerințele arhitecților și proiectanților – pentru construcțiile viitorului.

Tâmplăria termozolantă este o investiție pe termen lung, o decizie ale cărei efecte se extind pe o perioadă îndelungată, în funcție de tipurile de profile, sticlă și accesorii utilizate. Alegerea tipului de tâmplărie aparține arhitectului, constructorului sau proiectantului, în egală măsură influențați de buget, de tipul de clădire, de climă, modul de locuire și solicitările speciale ale proprietarilor, indiferent că vorbim despre o casă, un bloc de apartamente, o clădire de birouri, un spațiu comercial sau o clădire publică.

AUTOMATIZĂRI PAVIO

La PAVIO, preocuparea noastră pentru utilizarea celor mai moderne tehnologii, include utilizarea și perfecționarea automatizărilor de uși și ferestre, care permit creșterea confortului atât pentru case private, blocuri, clădiri de birouri sau spații comerciale.

Astfel, echipa noastră este familiarizată cu producerea unor ferestre și uși care să includă o componentă hardware conectată la un sistem de control. În plus, odată cu montajul tâmplăriei termozolante, specialiștii noștri au capacitatea de aintegra toate automatizările într-un panou de control care să poate fi integrat cu alte sisteme de automatizare utilizatre de clădire. În acest fel, utilizarea este ușoară – cu Ipad-ul sau smartPhone-ul, se pot accesa și controla funcțiile sistemelor de tâplărie, fie pentru ventilare, sigilare și protecție la vânt, blocarea lor pentru maximizarea securității clădirii sau alte nevoie definite de beneficiar.

MONTAJ

Ferestrele și ușile PAVIO sunt sisteme inteligente din lemn, aluminiu sau PVC. Portofoliul nostru cuprinde o gamă variată, de la simplu la complex, alături de soluții inovative care răspund nevoilor de locuire modernă. Integrăm  profile și forme standard sau concepute special pentru proiectul tău, culori care permit realizarea  unor clădiri moderne cu o estetică de top.

Echipele PAVIO utilizează  tehnologiile noi de montaj profesional conform standardelor RAL- Guttegemeinschaft Fenster und Hausturen. Acest lucru presupune montarea tâmplăriei PVC prin tehnica montajului RAL (lucrări suplimentare de izolare termică și fonică de ultimă generație prin folosirea spumei cu expandare controlată și a foliilor cu protecție UV).

MONTAJ PROFESIONAL – Varianta recomandată pentru casele pasive, dar și pentru clădirile convenționale, cu respectarea unor condiții minime de construcție (finisarea șpaleților în formă brută – tencuială tinci- anterior montajului ferestrelor). Presupune instalarea pe perimetrul exterior al ramei ferestrelor și usilor PVC a benzii Kompriband 300, anterior fixării ferestrelor cu șuruburi de fixare (cu perforarea profilului PVC sau fixarea cu cleme de montaj ), izolarea ulterioară a perimetrului cu spumă poliuretanică de montaj elastică “softcell”, urmată de aplicarea foliei de difuzie pe perimetrul interior al ramei .

Cele mai importante aspecte privind instalarea corectă a ferestrelor sunt:

  • Izolare termică

O izolare termică continuă a anvelopei unei clădiri este esențială. Lipsa locală a izolației produce punți termice, fapt ce reprezintă principala cauză a pierderii de energie, generând astfel costuri mai mari pentru incălzire şi răcire. Soluția pentru izolarea termică dintre tocul ferestrei şi părțile adiacente ale clădirii trebuie să fie proiectată şi pusă in aplicare printr-un montaj corespunzător, fără nicio punte termică.

  • Etanșarea curenților de aer

Datorită diferențelor de presiune şi a forței vantului, se produce un schimb al curenților de aer între clădire şi mediu. La o clădire bine izolată, însă care nu dispune de o etanşare bună împotriva curenților de aer, vor apărea pierderi de energie mai rapid decat la o construcție cu fațada etanşată corect. Ca urmare, clădirea va pierde căldura mult mai uşor, sau se va supraîncălzi mai rapid – în funcție de condițiile climatice exterioare, şi astfel se va consuma mai multă energie pentru a menține o temperatură interioară stabilă.

  • Etanșarea împotriva apei provenite din ploi

Infi ltrarea apei poate cauza foarte multe probleme, cum ar fi degradarea componentelor construcției, imbibarea in apă a izolației termice sau o pierdere a capacității de izolare, lucru care poate cauza, incă o dată, un consum mai mare de energie.

COMPETENȚE PAVIO

Ferestre

Ferestrele PAVIO pot fi executate într-o varietate de forme, dimensiuni, culori, utilizând cele mai inovative sisteme de închidere, feronerii și accesorii, precum și automatizări specifice caselor viitorului.

Uși

La PAVIO, suntem conștienți că intrarea într-o clădire este ca o carte de vizită. Stilul, gusturile sau poziția socială, poziția companiei în piață, toate pot fi comunicate de aspectul exterior al clădirii, și în mod special de către ușa de intrare

Accesorii

Casele moderne sunt prevăzute, ca standard, cu sisteme de umbrire, protecție solară exterioară sau interioară și sisteme de protecție contra insectelor, controlate dinamic sau complet automatízate. Alege accesoriile potrivite pentru o viață mai frumoasă!